Președintele Franței, Emmanuel Macron, a cerut miercuri Marii Britanii să ia o decizie clară privind ieșirea din Uniunea Europeană, subliniind că Acordul Brexit nu va fi renegociat și că discuțiile vor fi prelungite doar dacă acest lucru se justifică.

“A venit momentul ca britanicii să ia o hotărâre”, a declarat Emmanuel Macron, cu mai puțin de o lună înainte de ieșirea programată a Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Emmanuel Macron a subliniat că amânarea Brexit se poate face “doar dacă este justificată”.

“Acordul Brexit nu poate fi renegociat”, a declarat Emmanuel Macron imediat după întrevederea cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei.

“Dar, dacă britanicii au nevoie de mai mult timp, putem analiza o solicitare de prelungire a negocierilor, dacă este justificată”, a spus Macron.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/emmanuel-macron-indeamna-marea-britanie-sa-ia-o-decizie-clara-privind-iesirea-din-ue-53546.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/emmanuel-macron-indeamna-marea-britanie-sa-ia-o-decizie-clara-privind-iesirea-din-ue-53546-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv