Presupușii criminali ai omului de afaceri găsit împușcat în mașină, pe marginea drumului, în Vrancea, au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Cei trei, căutați în cazul de omor de la Vrancea, au fost prinși luni de către polițiștii de frontieră la Nădlac, în județul Arad, în timp ce încercau să iasă din țară.

„În data de 25.02.2019, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II- Csanadpalota, I.T.P.F. Oradea, s-au prezentat pentru a ieși din țară cetățenii români S.B., C.M. și V.G., cu vârste cuprinse între 28 și 47 ani, domiciliați pe raza județelor Bacău și Vrancea, pasageri într-un autoturism BMW X5”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

În momentul în care polițiștii au verificat numele acestora în baza de date au constatat că pe numele celor trei era emisă o alertă, pentru punerea în aplicare a unor mandate de aducere emise de către autoritățile române, într-un dosar de omor

Săptămâna trecută, un bărbat de 61 de ani, asociat al unei case de schimb valutar, a fost găsit pe marginea unui drum județean, împușcat în propria mașină. Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea a deschis un dosar penal pentru omor. Cadavrul bărbatului de 61 de ani a fost identificat de polițiștii din Vrancea, pe marginea Drumului Județean 205 R, pe raza comunei Slobozia Ciorăști, împușcat în propria mașină. Surse din Poliție declarau că bărbatul în vârstă de 61 de ani era asociat la o casă de schimb valutar, iar în autoturism a fost găsită o sumă mare de bani, inclusiv valută.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/presupusii-criminali-ai-omului-de-afaceri-gasit-impuscat-in-masina-au-fost-retinuti-53522.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/presupusii-criminali-ai-omului-de-afaceri-gasit-impuscat-in-masina-au-fost-retinuti-53522-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv