Trei cetățeni turci au fost răniți după ce o navă a Poliției de Frontieră din România a deschis focul spre o ambarcațiune de pescuit din Turcia, în Marea Neagră, susțin surse citate de cotidianul turc Hurriyet și de agenția de presă DHA.

Incidentul a avut loc pe 20 februarie, dar a fost dezvăluit marți. Echipajul navei turce de pescuit “Ostik Șenol” susține că ambarcațiunea a fost urmărită de o navă a Poliției de Frontieră din România în apele internaționale, la circa 50 de mile marine (90 de kilometri) de coastele României.

Membrii echipajului navei turce acuză că agenții Poliției de Frontieră au deschis focul spre ei cu gloanțe de cauciuc, după somații, rănind trei persoane.

Informațiile nu pot fi confirmate din surse independente.

Nava turcă a ajuns în siguranță la Istanbul.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/incident-in-marea-neagra-pescari-turci-sustin-ca-au-fost-atacati-de-o-nava-a-politiei-de-frontiera-din-romania-53537.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/incident-in-marea-neagra-pescari-turci-sustin-ca-au-fost-atacati-de-o-nava-a-politiei-de-frontiera-din-romania-53537-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv