Primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, a răspuns la solicitarea impresarului Cristinei Neagu, cu privire la o mărire de salariu a celei mai bune marcatoare din istoria Campionatului European.

Aceasta a spus că primăria Capitalei nu poate oferi mai mult față de salariul pe care Neagu îl are în prezent, aproximativ 17.500 de euro: ”Au fost mai multe discuții în ultima perioadă. Cristina Neagu are acum un salariu de 17.500 de euro, iar impresarul ei cere o mărire la 20-21.000 de euro. Doamna Gabriela Szabo m-a informat despre asta.

Cu tot respectul pentru performanța ei și pentru valoarea ei, dar noi nu ne permitem să oferim mai mult decât salariul existent. I-am făcut o ofertă de a menține salariul de până acum”, a declarat Firea la Digi Sport.

Cristina Neagu este legitimată din 2017 la CSM București, iar în cariera sa a mai trecut pe la HC Activ Ploiești, Rulmentul Brașov, Oltchim Râmnicu Vâlcea și ZRK Bucudnost

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/gabriela-firea-a-anuntat-ca-salariul-cristinei-neagu-de-la-csm-bucuresti-nu-poate-fi-marit-53526.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/gabriela-firea-a-anuntat-ca-salariul-cristinei-neagu-de-la-csm-bucuresti-nu-poate-fi-marit-53526-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv