Usain Bolt (32 de ani) se află în centrul unui scandal, în presa tabloid din Anglia, după ce a petrecut o noapte în club, în Londra, și a refuzat să plătească după ce s-a terminat petrecerea. Fostul sprinter nu a apucat să fugă, pentru că angajații localului au acționat la timp.

Bolt ar fi vrut să plece din club la ora 5 dimineața, susține The Sun, fiind escortat de garda sa de corp spre mașină. Un membru al locaului l-a luat la întrebări și a venit cu un POS la jamaican, insistând ca acesta să plătească nota. Eforturile au fost în zadar însă. Potrivit The Sun, Bolt, clătinându-se, ar fi refuzat, lăsându-i cu ochii în soare pe reprezentații clubului.

Cel mai bun sprinter din istorie și deținătorul recordului all-time la suta de metri (9,58 secunde, la Jocurile Olimpice de la Beijing 2008), Usain Bolt s-a retras din altletism în 2017 și a încercat să devină fotbalist, însă nu i-a mers prea bine și a renunțat la noul proiect din viața sa.

Jamaicanul a dat probe în Australia, la Central Coast Mariners, dar a fost anunțat că nu va fi oprit în lot. De curând, Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a anunțat că e interesat să-l aducă în România: “Ar fi extraordinar să-l putem lua. Doar să stea în stadion sau să se plimbe prin oraș, prin Botoșani, ar fi un câștig colosal. Visăm! Nu-l mai face nimeni fotbalist, nici măcar Botoșaniul, care salvează de la Ongenda în sus. Mă puneți pe gânduri! Chiar mă gândesc să-i fac o ofertă. Am să pun pe cineva să-l caute, vă promit!”, declara omul de afaceri din Botoșani, la finalul lunii ianuarie.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/usain-bolt-se-afla-in-centrul-unui-scandal-in-anglia-53503.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/usain-bolt-se-afla-in-centrul-unui-scandal-in-anglia-53503-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv