Parchetul din Paris a renunțat la ancheta privind acuzațiile de viol formulate de o actriță în vârstă de 30 de ani împotriva regizorului francez Luc Besson, a anunțat luni parchetul și avocatul cineastului, relatează Reuters și AFP.

Procurorii din Paris au deschis o anchetă în luna mai anul trecut în legătură cu o plângere depusă de actrița și fotomodelul Sand Van Roy care l-a acuzat pe regizorul francez că ar fi violat-o după ce s-a întâlnit cu el într-o cameră de hotel din capitala franceză. Besson a respins acuzațiile.

Cazul a fost clasat după ”numeroase investigații” care nu au permis poliției judiciare să dovedească acuzațiile formulate, se arată într-un comunicat al parchetului.

Regizorul filmelor ”Nikita” și ”Taken” a salutat anunțul procurorilor, a declarat avocatul său, Thierry Marembert.

”Luc Besson a luat act cu satisfacție de decizia Procurorului Republicii de a clasa acuzațiile formulate de Sand Van Roy, acuzații pe care el le-a negat întotdeauna”, a spus Marembert într-un comunicat.

”Decizia a fost luată după o anchetă foarte amănunțită condusă de poliția judiciară, în care (Besson) a cooperat pe deplin”, a spus el. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/procurorii-francezi-renunta-la-ancheta-privind-acuzatiile-de-viol-formulate-impotriva-regizorului-luc-besson-53518.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/procurorii-francezi-renunta-la-ancheta-privind-acuzatiile-de-viol-formulate-impotriva-regizorului-luc-besson-53518-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv