Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni că președintele Klaus Iohannis și liberalii sunt niște ipocriți, iar prin atacare a bugetului la CCR sunt afectați copiii ale căror alocații nu vor putea fi mărite de la 1 martie.

“Vreau să vorbesc puțin despre gestul iresponsabil al președintelui și al PNL de a contesta bugetul la CCR. Este clar să și el și liberalii sunt niște ipocriți. Consecințele sunt că nu se poat mări alocațiile la copii. Pentru a își hrăni orgoliul face rău copiilor din România. Am auzit de la un liberal că OUG ar putea adopta. Nu se poate mări alocația pentru copii în condițiile în care nu ai spațiul bugetar creat. Prin acest atac, președintele vrea să amâne aceste măsuri, neinteresându-l ce e bun pentru România, ci ce e bun pentru campania electorală, călcând peste orice cadavre ca să își mai ia un mandat încă o dată”, a declarat Liviu Dragnea

Klaus Iohannis a anunțat, vineri, că sesizează la CCR Legea bugetului de stat pe 2019. El a afirmat că ”guvernarea PSD a eșuat”, anunțând că cere CCR o analiză și pe Legea de aprobării plafoanelor.

Judecătorii constituționali au stabilit data de 6 martie pentru a dezbate sesizările șefului statului pe proiectul de buget pe 2019, respectiv pe legea de adoptare a plafoanelor.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/dragnea-iohannis-si-liberalii-sunt-niste-ipocriti-53507.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/dragnea-iohannis-si-liberalii-sunt-niste-ipocriti-53507-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv