Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Albeni, județul Gorj, a murit ieri dimineață. Florin Vlădulescu se afla în comă de patru luni, în urma unui accident suferit în toamna anului trecut.

Florin Vlădulescu era căsătorit și avea doi copii.

„Era un exemplu pentru toată comunitatea. Eram un om la locul lui, care se înțelegea bine cu toată lumea“, a precizat un localnic din Albeni.

Se afla la tăiat la lemne Florin Vlădulescu se afla într-o pădure aflată într-o zonă greu accesibil din localitatea Prigoria. Florin a fost lovit de un lemn în zona capului. Conform poliției, cei trei dețineau documente legale. Salvatorii au ajuns cu greutate la locul unde a avut loc accidentu.

Pompierii nu au putut ajunge cu autospeciala și au fost nevoit să meargă pe jos aproximativ doi kilometri.

Doar salvamontiștii au putut ajunge la locul unde se afla victima cu o mașină echipată special pentru teren accidentat. Victima a fost transportată la București, de unde a fost trimis, în luna noiembrie, la spitalul din Târgu Jiu.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/a-murit-dupa-ce-s-a-aflat-in-coma-timp-de-patru-luni-barbatul-a-fost-lovit-in-cap-de-o-bucata-de-lemn-53509.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/a-murit-dupa-ce-s-a-aflat-in-coma-timp-de-patru-luni-barbatul-a-fost-lovit-in-cap-de-o-bucata-de-lemn-53509-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv