Sezonul premiilor atribuite de industria cinematografică de la Hollywood a ajuns la momentul culminant al celei de-a 91-a ediții a premiilor Oscar, duminică, la Los Angeles, în cadrul unei gale fără o gazdă anume, prima după 30 de ani, care promite însă ceea ce reușesc mereu filmele bune: să ne facă să uităm de griji și probleme și să ne descrețim frunțile în fața a tot ceea ce are mai bun în acest moment cinematografia.

Cei mai importanță actori, regizori și producători de la Hollywood pășesc duminică seara pe covorul roșu amplasat încă de miercuri la intrarea în celebrul cinematograf Dolby Theater din Los Angeles unde Academia de Arte și Științe Cinematografice acordă mult râvnitele Oscaruri.

Filmele “Green Book” și “Roma”, actorii Rami Malek și Christian Bale și actrițele Olivia Colman și Glenn Close, care au câștigat deja mai multe trofee în sezonul premiilor cinematografice 2018-2019, sunt protagoniștii celor mai importante “dueluri” așteptate în această seară specială pentru cinefili.

Ediția din acest an a galei Oscar reprezintă al doilea show fără prezentator principal de după 1988 din istoria de nouă decenii a acestui eveniment. Inițial comedianul Kevin Hart a fost desemnat prezentator principal al galei Oscar 2019, în luna decembrie, însă actorul a fost nevoit să renunțe la această onoare după doar trei zile, din cauza controverselor generate de niște comentarii homofobe pe care le-a făcut în trecut.

Astfel, în lipsa unei gazde a serii, producătorii show-ului doresc să îi reunească pe scenă, în calitate de prezentatori ai unora dintre premii, pe actorii din distribuția filmelor din seria “Avengers” (inclusiv Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo și Chris Evans), dar și alte celebrități de prim rang, pentru a aduce strălucire unei transmisiuni televizate atât de galonate și pentru a umple spațiile de emisie dintre înmânările de premii și secvențele muzicale din desfășurătorul evenimentului.

De asemenea, și-au confirmat participarea actorii Chris Evans, Chadwick Boseman, Samuel L. Jackson, Jason Momoa, James McAvoy, Brie Larson, Charlize Theron, Emilia Clarke, Awkwafina, Constance Wu, Tina Fey, Amy Poehler, Daniel Craig, Javier Bardem, Jennifer Lopez, Laura Dern, Angela Bassett, Melissa McCarthy, Sarah Paulson, Michael B. Jordan, Danai Gurira, Michael Keaton, Helen Mirren, Tyler Perry, Pharrell Williams, Paul Rudd și Michelle Yeoh.

Potrivit tradiției, câștigătorii de anul trecut din categoriile de interpretare vor reveni pe scena galei Oscar pentru a înmâna statuetele atribuite învingătorilor din acest an. Astfel, Gary Oldman va înmâna premiul pentru cea mai bună actriță, Frances McDormand va înmâna Oscarul pentru cel mai bun actor în rol principal, iar Allison Janney și Sam Rockwell vor atribui trofeele pentru roluri secundare.

Ceremonia de acordare a Oscarurilor va fi difuzată în peste 225 de țări și teritorii din întreaga lume.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/numaratoare-inversa-la-gala-permiilor-oscar-2019-53498.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/numaratoare-inversa-la-gala-permiilor-oscar-2019-53498-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv