Trei membri ai gărzii naționale din Venezuela au dezertat sâmbătă, a anunțat agenția de migrație din Columbia, înainte de un efort planificat de opoziție de a aduce ajutoare în statul devastat economic, relatează Reuters.

Opoziția și țările care susțin caravana cu ajutoare umanitare au cerut în mod repetat armatei venezuelene să contrazică ordinele președintelui Nicolas Maduro de a bloca intrarea acestora.

Militari au cerut ajutor din partea agenției, a informat organizația.

Trupele venezuelene din apropierea graniței columbiene au aruncat sâmbătă cu gaze lacrimogene într-un grup de oameni care doresc să treacă în țara vecină să muncească, potrivit unui martor.

Guvernul președintelui Nicolas Maduro a închis granițele, în timp ce liderii opoziției se pregătesc să aducă ajutor umanitar în Venezuela împotriva dorințelor partidului socialist de guvernământ.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/trei-militari-ai-garzii-nationale-din-venezuela-au-dezertat-53479.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/trei-militari-ai-garzii-nationale-din-venezuela-au-dezertat-53479-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv