Un tânăr de 19 ani din Sebeș, județul Alba, este cercetat penal după ce polițiștii au constatat că a condus drogat, a produs un accident și apoi și-a abandonat mașina pe banda de urgență a autostrăzii A1 Râmnicu-Vâlcea – Deva.

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu-Vâlcea – Deva au observat, joi, un autoturism abandonat pe banda de urgență a autostrăzii, pe sensul de mers Sibiu – Deva.

Mașina prezenta avarii ce păreau a fi provenite dintr-un accident rutier.

„Conducătorul auto a fost identificat imediat, fiind vorba de un tânăr, de 19 ani, din Sebeș, județul Alba. Acesta s-a prezentat la sediul Poliției, unde a fost testat cu aparatul etilotest și cu aparatul DrugTest, reieșind că se afla sub influența substanțelor psihotrope, rezultatul fiind pozitiv pentru cannabis”, se arată într-un comunicat de presă al IGPR.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal, tânărul fiind cercetat pentru conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Totodată, s-a dispus măsura reținerii permisului de conducere și eliberarea dovezii înlocuitoare, fără drept de circulație.

Potrivit Poliției Române, pentru fapta sa, tânărul riscă o pedeapsă cu închisoare de la unu la cinci ani sau cu amendă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/tanar-de-19-ani-prins-dupa-ce-a-condus-drogat-a-produs-un-accident-si-apoi-a-abandonat-masina-53476.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/tanar-de-19-ani-prins-dupa-ce-a-condus-drogat-a-produs-un-accident-si-apoi-a-abandonat-masina-53476-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv