Șoferul microbuzului din care a căzut o fetiță și a murit, în Zalău, a fost arestat preventiv, vineri, acesta fiind acuzat de ucidere din culpă și de ștergerea urmelor accidentului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bărbatul care conducea microbuzul ale cărui uși s-au deschis în mers și a căzut o fetiță de 12 ani, care a murit, ar fi încercat să ascundă faptul că în vehicul era pusă o bancă improvizată.

Șoferul, care are 57 de ani și este din Zalău, a fost reținut, joi, iar vineri, judecătorii au decis arestarea sa preventivă, pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergera urmelor acestuia, fapte prevăzute de Codul Penal.

Microbuzul în care se afla minora de 12 ani efectua o cursă regulată de transport persoane pe traseul Zalău-Dioșod.

„Din cauza faptului că șoferul nu a asigurat corespunzător închiderea ușilor din spate, înainte de plecarea în cursă, minora, care se afla în calitate de pasager pe o bancă improvizată, în spatele locurilor microbuzului, a căzut pe partea carosabilă iar în urma impactului a decedat. Microbuzul era prevăzut cu 15 locuri”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, Maria Cristea.

Fetița în vârstă de 12 ani a murit, marți, în Zalău, după ce ușa din spate a microbuzului în care se afla s-a deschis în mers și ea a căzut pe drum.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/soferul-microbuzului-din-care-a-cazut-o-fetita-si-a-murit-arestat-preventiv-53470.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/soferul-microbuzului-din-care-a-cazut-o-fetita-si-a-murit-arestat-preventiv-53470-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv