Polițiștii de frontieră din Foltești, județul Galați, au prins doi cetățeni din Siria care au încercat să intre în România traversând Prutul pe o cameră de tractor, sperând să ajungă în Germania.

Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă de Poliția de Frontieră, polițiștii din Foltești, județul Galați, au depistat, joi, în localitatea de frontieră Ijdileni, la 100 de metri distanță de malul râului Prut, doi bărbați care nu aveau documente de identitate și nu vorbeau limba română.

Pentru că nu își justificau prezența în zonă, bărbații au fost conduși la Poliție, stabilindu-se că sunt cetățeni din Siria, în vârstă de 33 de ani, care au trecut râul Prut cu ajutorul unei camere de tractor, cu intenția de a ajunge în Germania.

Cei doi sunt cercetați pentru trecerea frauduloasă a frontierei de stat a României, fiind preluați de Serviciul pentru Imigrări Galați.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/doi-sirieni-au-trecut-prutul-pe-o-camera-de-tractor-sperand-sa-ajunga-in-germania-53471.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/doi-sirieni-au-trecut-prutul-pe-o-camera-de-tractor-sperand-sa-ajunga-in-germania-53471-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv