Viitorul Constanța a emis sâmbătă un comunicat, pe pagina de Facebook, cu privire la evenimentul petrecut în partida de vineri cu Sepsi, din Liga 1. Echipa lui Gică Hagi apreciază că faultul comis de Ousmane Viera asupra lui Ianis Hagi a fost unul intenționat.

”Referitor la evenimentul petrecut pe terenul de fotbal la meciul dintre Sepsi Sf. Gheorghe și FC Viitorul, din etapa a 25-a din Liga 1, dorim să facem următoarele precizări:

– Este criminal gestul unui jucător cu experiență precum Ousmane Viera care, cu vădită intenție, a încercat să-i rupă piciorul unui tânăr fotbalist.

– Constatăm că jucătorul Ousmane Viera nu numai că nu și-a recunoscut agresiunea, dar prin declarațiile sale de la finalul partidei credem că a intrat pe teren cu acest gând de a-l accidenta grav pe cel mai valoros jucător al nostru.

– O astfel de agresiune fizică, blamată public imediat de toată lumea fotbalului, nu a fost văzută și sancționată de cei patru arbitri care au oficiat partida !

– Nu numai că Viera nu a fost sancționat cu cartonaș roșu, dar din acel moment evoluția tânărului nostru atacant a fost marcată de agresiunea fizică suferită și în plus întreaga noastră echipă a avut o altă evoluție.

– Decizia arbitrului a schimbat echilibrul partidei, pentru că formația gazdă a început să își creeze ocazii doar după acel moment al jocului.

– În urma faultului grosolan, jucătorul Ianis Hagi încă se resimte, are dureri și nu poate evolua cel puțin pentru următorul nostru meci din Cupa României”, se precizează în comunicatul Viitorului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/comunicatul-echipei-viitorul-constanta-dupa-faultul-suferit-de-ianis-hagi-in-meciul-cu-sepsi-53482.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/comunicatul-echipei-viitorul-constanta-dupa-faultul-suferit-de-ianis-hagi-in-meciul-cu-sepsi-53482-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv