Cel puțin 84 de persoane au murit după ce au consumat băuturi alcoolice contrafăcute în statul Assam din nord-estul Indiei și circa 200 de persoane au fost spitalizate, a declarat sâmbătă ministrul indian al Agriculturii, relatează Reuters.

Decesele au survenit la mai puțin de două săptămâni după ce peste 100 de persoane au murit din cauza consumului de alcool contaminat în nordul Indiei.

“La fiecare 10 minute primim informații despre victime din diferite locuri. Până în prezent, aproximativ 200 de persoane sunt în spital, multe dintre ele în stare critică”, a declarat ministrul sănătății din Assam, Himanta Biswa Sarma.

“Medicii din districtele din apropiere și alți colegi medici se grăbesc să facă față crizei”, a spus Sarma, după ce a vizitat pacienții din Jorhat, aflat la aproximativ 300 de kilometri est de centrul financiar al statului, Guwahati.

Decesele cauzate de alcoolul contrafăcut, cunoscută local sub denumirea de hooch sau lichior de țară, sunt frecvente în India, unde mulți nu își pot permite să consume alcool de calitate.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/cel-putin-84-de-persoane-au-murit-dupa-ce-au-consumat-alcool-contrafacut-in-nord-estul-indiei-200-de-persoane-spitalizate-53473.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/cel-putin-84-de-persoane-au-murit-dupa-ce-au-consumat-alcool-contrafacut-in-nord-estul-indiei-200-de-persoane-spitalizate-53473-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv