O anchetă a fost declanșată la Botoșani după ce un copil de 12 ani din comuna Manoleasa a ajuns la Spitalul Județean malnutrit și deshidratat, copilul cântărind doar 6 kilograme.

Conform managerului Spitalului Județean Botoșani, Livia Mihalache, copilul este internat în secția de anestezie și terapie intensivă și ținut sub observație.

Copilul a fost internat joi la spitalul din Botoșani și cântărește doar 6 kilograme la 12 ani.

„Este un copil dintr-o familie din zona Manoleasa. Este primul copil din patru, ceilalți copii sunt sănătoși. S-a născut cu o encefalită cronică infantilă, cu tetrapareză spastică și acum a venit foarte deshidratat, cu enterocolită și deshidratare 10%. Copilul are 12 ani și cântărește doar 6 kilograme, este cel mai mare grad de malnutriție”, a declarat managerul Spitalului de Urgență Botoșani, dr. Livia Mihalache.

În acest caz reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani au declanșat o anchetă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/caz-infiorator-copil-de-12-ani-care-cantareste-cat-unul-de-un-an-tinut-in-conditii-de-malnutritie-grava-53454.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/caz-infiorator-copil-de-12-ani-care-cantareste-cat-unul-de-un-an-tinut-in-conditii-de-malnutritie-grava-53454-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv