Christopher Paul Hasson, ofițer al Pazei de Coastă din SUA, adept al supremației rasei albe, a fost arestat sub suspiciunea că plănuia să comită un atac terorist, vizând o serie de politicieni democrați proeminenți, au comunicat autoritățile americane, potrivit BBC News.

“Inculpatul intenționa să ucidă civili nevinovați la o scară rar văzută în această țară”, susține procurorul Robert Hur în documente depuse la o instanță din Maryland.

Cincisprezece arme și peste 1.000 de cartușe au fost găsite în locuința lui Hasson, cât și o cantitate semnificativă de medicamente ilegale, potrivit autorităților.

Hasson, care s-a declarat naționalist și adept al supremației rasei albe, a afirmat că s-a inspirat din acțiunile lui Anders Breivik, un extremist de dreapta norvegian care a ucis 77 de persoane, inclusiv zeci de adolescenți, în două atacuri teroriste în 2011.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/un-ofiter-al-pazei-de-coasta-din-sua-adept-al-suprematiei-rasei-albe-planuia-sa-comita-un-atentat-terorist-persoanele-pe-care-le-avea-in-vizor-53437.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/un-ofiter-al-pazei-de-coasta-din-sua-adept-al-suprematiei-rasei-albe-planuia-sa-comita-un-atentat-terorist-persoanele-pe-care-le-avea-in-vizor-53437-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv