O persoană a fost rănită prin înjunghiere, joi după-amiază, în orașul Paris, de un individ care a fost ulterior împușcat de agenți de poliție, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate citate de postul Europe1 și de cotidianul Le Figaro.

Incidentul a avut loc pe Bulevardul Ney, în arondismentul 18 al orașului Paris. Un bărbat a înjunghiat o persoană cu care avusese o altercație într-un tramvai.

Agenții de poliție au încercat să îl imobilizeze pe agresor folosind gaze lacrimogene, dar individul a continuat să fie agresiv, astfel că a fost împușcat în picior.

Victima și agresorul au fost transportate la spitale. Autoritățile franceze încearcă să afle motivul atacului, dar nu există indicii că ar fi vorba de un incident cu caracter terorist.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/o-persoana-a-fost-ranita-prin-injunghiere-la-paris-agresorul-a-fost-imobilizat-53444.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/o-persoana-a-fost-ranita-prin-injunghiere-la-paris-agresorul-a-fost-imobilizat-53444-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv