Femeia din Bistrița Bârgăului, acuzată că a omorât trei bebeluși pe care i-a născut neasistată și apoi i-a ascuns în podul blocului rămâne în arest,a decis,joi,Curtea de Apel Cluj, care a desființat decizia Tribunalului Bistrița-Năsăud prin care femeia urma să fie eliberată din Penitenciarul Gherla.

Curtea de Apel Cluj a admis, joi, recursul înaintat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud și a desființat hotărârea Tribunalului Bistrița-Năsăud prin care femeia din Bistrița-Bârgăului, acuzată că și-a omorât trei dintre nou-născuți și i-a ascuns în podul blocului, ar fi urmat să fie judecată în stare de arest la domiciliu până în momentul în care se va pronunța o decizie definitivă în dosarul său.

“Admite contestația formulată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud împotriva încheierii penale nr. 17/J/11 februarie 2019 pronunțată de Tribunalul Bistrița-Năsăud pe care o desființează cu privire la dispoziția de înlocuire a măsurii arestării preventive luată și menținută față de inculpata CLM și rejudecând în aceste limite (…) constată legalitatea și temeinicia măsurii arestării preventive, pe care o menține, față de inculpata CLM trimisă în judecată pentru comiterea infracțiunilor de omor și omor calificat (două fapte), deținută în Penitenciarul Gherla” se arată în decizia luată joi de Curtea de Apel Cluj.

Tribunalul Bistrița Năsăud decisese ca femeia să fie eliberată din arest și plasată în arest la domiciliu după ce la dosar a fost depusă o expertiză medico-legală realizată de specialiștii Institutului de Medicină Legală Mina Minovici care nu s-au putut pronunța clar cu privire la modul în care a survenit decesul bebelușilor.

Femeia a fost reținută la finalul lunii aprile 2017 și trimisă în judecată pentru omor, fiind acuzată că, în perioada 2012-2015, a suprimat viața a trei copii nou născuți, pe care i-a născut la termen, neasistată medical, după care a ascuns cadavrele nou născuților în podul blocului în care locuia.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/mama-bebelusilor-gasiti-morti-in-podul-blocului-ramane-in-inchisoare-53442.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/mama-bebelusilor-gasiti-morti-in-podul-blocului-ramane-in-inchisoare-53442-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv