Câțiva protestatari, printre care Sandu Matei și Marian Moroșanu, poreclit „Ceaușescu“, au fost ridicați joi seară de jandarmi după ce au aruncat cu ketchup la intrarea în sediul ministerului Justiției și cu muștar pe o mașină a instituției.

Jandarmii au intervenit și i-au ridicat pe manifestanți, potrivit imaginilor postate de aceștia pe rețelele de socializare.

Protestul de joi seară vine după ce marți seară, aceiași manifestanți, printre care protestatarul Marian Moroșanu, poreclit “Ceaușescu” și Cristian Dide, au mers în fața Ministerului Justiției, după ce Executivul a modificat prin ordonanță de urgență legile justiției, și au aruncat cu ketchup pe pereți, în semn de protest.

Ulterior, protestatarii au fost duși de către jandarmi la secția 17 de poliție și amendați cu 2.000 de lei.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/intrarea-in-sediul-ministerului-justitiei-si-o-masina-murdarite-de-protestatari-cu-ketchup-si-mustar-53450.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/intrarea-in-sediul-ministerului-justitiei-si-o-masina-murdarite-de-protestatari-cu-ketchup-si-mustar-53450-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv