Fratele lui Kevin Spacey, Randy Fowler, se teme că actorul se va sinucide din cauza acuzațiilor de abuz sexual care îi sunt aduse și îi cere starului să “își recunoască vinovăția”, potrivit The Sun.

Pe 7 ianuarie, Kevin Spacey s-a prezentat la o audiere la un tribunal din Nantucket, Massachusetts, unde a fost pus sub acuzare pentru agresarea sexuală a unui tânăr de 18 ani, în 2016.

Actorul în vârstă de 59 de ani – acuzat de indecență, molestare și lovire, fapte pentru care riscă o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare și înregistrarea ca agresor sexual – a pledat nevinovat.

Următoarea audiere în acest caz a fost stabilită pentru 4 martie.

Victima este fiul minor al unei prezentatoare a postului american Boston TV, iar aceasta este prima inculpare a lui Kevin Spacey de când cariera de actor i-a fost distrusă de acuzații de abuzuri sexuale săvârșite asupra unor bărbați.

Randy Fowler, în vârstă de 63 de ani, a declarat pentru publicația britanică The Sun că își face griji pentru fratele său.

“Mă tem că se va sinucide. Dar apoi te gândești «Nu, este prea narcisist, probabil nu o va face»”, a declarat acesta. “Dar ai fi surprins de ce pot face oamenii când sunt puși față în față cu adevărul și nu pot să gestioneze problema. Toată averea ta nu poate vindeca un suflet distrus”, a mai spus acesta.

Fowler, care a întrerupt toate legăturile cu Spacey de mai mult de un deceniu, a mai spus că acuzațiile pe care i le-a adus starului actorul Anthony Rapp nu reprezintă “nici măcar 1%” din abuzurile acestuia. În toamna anului 2017, Anthony Rapp – un actor care a jucat în producții precum “Star Trek – Discovery” și “Rent” – l-a acuzat pe Spacey că i-a făcut avansuri sexuale în urmă cu trei decenii, pe vremea când Rapp avea doar 14 ani.

“Câte alte sute de persoane mai sunt care nu au spus o vorbă, care nu au avut curajul să facă public acest lucru. Credeți că 30 (de persoane, n.r.) reprezintă măcar 1%?”, a declarat Fowler.

Spacey mai este investigat de poliția din Los Angeles pentru o acuzație de abuz sexual, într-un alt incident care a avut loc în 2016. O acuzație similară a fost respinsă de procurori pentru că era vorba de un presupus incident din 1992, iar fapta ar fi fost prescrisă.

Kevin Spacey este investigat și de poliția britanică, după ce mai mulți bărbați l-au acuzat de diverse abuzuri sexuale săvârșite pe când era director artistic la Teatrul Old Vic din Londra, în perioada 2004 – 2015.

Considerat unul dintre cei mai talentați actori ai generației sale, Kevin Spacey a dispărut din viața publică după un val de acuzații de abuz sexual care i s-au adus la sfârșitul anului 2017. Kevin Spacey a câștigat două premii Oscar, pentru rolurile interpretate în filmele “American Beauty” și “Suspecți de serviciu/ The Usual Suspects”. Pentru rolul lui Francis Underwood din “House of Cards” – serial din care a fost concediat după teribilele acuzații -, actorul american a fost lăudat de criticii de specialitate, a câștigat un Glob de Aur și a fost nominalizat de cinci ori la premiile Primetime Emmy.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/fratele-lui-kevin-spacey-se-teme-ca-actorul-va-comite-un-gest-necugetat-din-cauza-acuzatiilor-de-abuz-sexual-53436.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/fratele-lui-kevin-spacey-se-teme-ca-actorul-va-comite-un-gest-necugetat-din-cauza-acuzatiilor-de-abuz-sexual-53436-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv