Șoferul drogat și băut la volan care a provocat un accident rutier pe un drum comunal din Bihor și și-a ucis pasagerul de 17 ani a ajuns în spatele gratiilor, instanța dispunând joi să fie arestat pentru o perioadă de 30 de zile.

Tânărul de 20 ani a fost reținut miercuri seara pentru 24 de ore, iar joi a fost prezentat la Judecătoria municipiului Salonta, unde judecătorul de drepturi și libertăți a dispus să fie arestat pentru o perioadă de 30 de zile. Măsura mai poate fi contestată de șofer la Curtea de Apel Oradea. Șoferul, proaspăt întors din Franța, a fost implicat într-un accident rutier marți după-amiaza, pe un drum comunal, la intrarea în satul Petid, comuna Cociuba Mare.

Tânărul conducea mașina cu viteză și a pierdut controlul direcției, intrând cu mașina frontal în parapetul metalic de pe partea stângă a carosabilului, care a străpuns mașina prin mijlocul acestuia, autoturismul rulând cu parapetul în interior peste 27 de metri. În urma impactului, pasagerul din dreapta șoferului, un tânăr de 17 ani, din comuna Cociuba Mare, a murit pe loc.

Șoferul a fost transportat la spital cu leziuni la o mână iar analizele care i-au fost făcute au arătat că băuse dar și că se afla sub influența drogurilor. Șoferul a rămas internat până miercuri după-amiaza, la externare fiind preluat de agenții rutieri și condus la sediul Poliției Rutiere, pentru audieri.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/a-fost-arestat-soferul-beat-si-drogat-care-a-ucis-un-tanar-de-17-ani-dupa-ce-a-intrat-cu-masina-intr-un-parapet-53448.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/a-fost-arestat-soferul-beat-si-drogat-care-a-ucis-un-tanar-de-17-ani-dupa-ce-a-intrat-cu-masina-intr-un-parapet-53448-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv