Polițiștii de frontieră au confiscat întreaga cantitate de pește descoperită într-un autoturism, pentru care șoferul nu avea niciun document.

Captura polițiștilor a fost făcută marți, 19 februarie, în jurul orei 23.30. Angajații Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă, „aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, în zona stației de taxare Giurgeni – Vadu Oii, județul Constanța, o autoutilitară înmatriculată în România, condusă de cetățeanul român B.C., în vârstă de 47 de ani, domiciliat pe raza județului Vrancea”, transmite Garda de Coastă.

În urma controlului, oamenii legii au descoperit, în trei bazine cu apă, cantitatea de 1.070 kilograme de pește, specia caras, în stare vie. Pentru cantitatea de 620 kilograme de pește, persoana în cauză nu deținea documente legale.

„Cantitatea de pește descoperită fără documente legale a fost predată unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de transportul fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun”, se mai arată în comunicatul Gărzii de Coastă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/constanta-peste-600-de-kilograme-de-peste-fara-documente-legale-confiscate-de-politistii-de-frontiera-53426.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/constanta-peste-600-de-kilograme-de-peste-fara-documente-legale-confiscate-de-politistii-de-frontiera-53426-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv