Un bărbat care pretindea că este medic pentru a lua bani de la o persoană de 76 de ani a fost reținut, luni, de polițiștii din Capitală și este cercetat sub control judiciar pentru înșelăciune, anunță Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB) într-un comunicat transmis marți.

Potrivit sursei citate, bărbatul ridicat luni are 40 de ani și ar fi primit o sumă de bani de la victima sa pentru a-i procura medicamente.

În 4 februarie, polițiștii Secției 6 au fost sesizați de persoana vătămată, prin intermediul 112, cu privire la faptul că ar fi fost abordată de un bărbat necunoscut care, sub pretextul că este medic, a determinat-o să-i remită o sumă de bani pentru achiziționarea unor medicamente.

Cercetările sunt continuate de Secția 6 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, pentru fapta de înșelăciune, față de cel în cauză fiind dispusă măsura controlului judiciar. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/un-barbat-care-pretindea-ca-este-medic-pentru-a-lua-bani-de-la-o-persoana-cercetat-sub-control-judiciar-53397.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/un-barbat-care-pretindea-ca-este-medic-pentru-a-lua-bani-de-la-o-persoana-cercetat-sub-control-judiciar-53397-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv