Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) a reușit un meci foarte bun, 7-6, 6-4 cu Eugenie Bouchard în turul al doilea de la Dubai, iar la finalul meciului a recunoscut că resimte oboseală după săptămâna dusă până la capăt la Doha, în Qatar.

“A trecut ceva timp, dar mă bucur să fiu aici și mă simt foarte bine. Cred că am jucat un tenis foarte bun, sunt fericită și mă simt foarte bine aici. Sunt puțin obosită, toată lumea poate vedea asta, dar încerc să rămân concentrată pe fiecare minge și să-mi fac treaba cât mai bine. Le mulțumesc tuturor fanilor, e un sentiment senzațional să fiu încurajată în acest fel. Vreau să le mulțumesc tuturor românilor care mă urmăresc și mă încurajează”, a declarat Simona Halep la interviul de după meci, înainte să vorbească frumos despre modul în care a jucat adversara sa: “Am simțit că Bouchard a jucat mai bine decât acum câțiva ani, când am jucat ultima dată. A fost în top 10, știe ce înseamnă să fie acolo, îi urez succes”.

Odată cu succesul obținut marți, 19 februarie, Simona duce scorul întâlnirilor directe cu Eugenie Bouchard la 4-1, singura victorie a canadiencei venind, totuși, în cel mai important duel, semifinala de la Wimbledon 2014.

Simona a avut nevoie de o oră și 44 de minute pentru a se impune în fața sportivei din Canada, scor 7-6 , 6-4.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/simona-halep-s-a-calificat-in-optimi-la-turneul-de-la-dubai-sunt-putin-obosita-dar-incerc-sa-raman-53400.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/simona-halep-s-a-calificat-in-optimi-la-turneul-de-la-dubai-sunt-putin-obosita-dar-incerc-sa-raman-53400-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv