O fată în vârstă de 12 ani a murit, marți, în Zalău, după ce ușa din spate a microbuzului în care se afla s-a deschis în mers și ea a căzut pe drum, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Zalău, Maria Cristea, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că fata în vârstă de 12 ani a murit marți, după ce a căzut pe carosabil dintr-un microbuz aflat în mers în Zalău și care efectua o cursă regulată de persoane pe relația Zalău-Badon.

Fata era elevă și plecase de la școală.

Potrivit primelor informații, s-ar fi deschis ușa din spatele microbuzului, iar fata ar fi căzut pe acolo.

„Se fac cercetări atât de către polițiști, cât și de reprezentanții altor instituții care verifică legalitatea transportului. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar licența de transport este valabilă”, a spus Cristea.

Surse judiciare au precizat că în acest caz se va deschide dosar penal pentru ucidere din culpă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/o-fata-de-12-ani-a-murit-dupa-ce-a-cazut-dintr-un-microbuz-dupa-ce-usa-s-a-deschis-in-mers-53402.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/o-fata-de-12-ani-a-murit-dupa-ce-a-cazut-dintr-un-microbuz-dupa-ce-usa-s-a-deschis-in-mers-53402-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv