Doi tineri au fost grav răniți, iar mașina în care se aflau a fost transformată într-un morman de fiare, în urma unui accident de circulație, care s-a produs pe raza comunei Vicovu de Jos, din județul Suceava. Șoferul are doar 23 de ani și a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive.

Doi tineri au văzut moartea cu ochii, în urma unui accident care s-a produs în noaptea de luni spre marți, pe raza comunei Vicovu de Jos. Cei doi se aflau într-o mașină care se deplasa prin zona sălii de sport. Șoferul, în vârstă de 23 de ani, circula cu viteză, susțin surse din rândul polițiștilor. El a pierdut controlul volanului, s-a izbit într-un gard, după care mașina a fost proiectată într-un podeț.

În urma impactului, autovehiculul a fost transformată într-un morman de fiare contorsionate. Cei doi tineri au fost scoși din mașină de echipele de descarcerare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență, fiind transportați la Spitalul Rădăuți. Din cauza rănilor grave, victimele au fost transferate la Spitalul Județean Suceava.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/accident-doi-tineri-in-stare-grava-din-cauza-vitezei-excesive-53404.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/accident-doi-tineri-in-stare-grava-din-cauza-vitezei-excesive-53404-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv