Un tânăr din orașul Galați este acuzat că a tâlhărit doi copii, amenințându-i cu un cuțit. Tâlharul a fost găsit de polițiștii gălățeni și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tâlharul a ajuns în arestul Poliției pentru că a furat 65 de lei. Este vorba despre un tânăr de 18 ani din Galați care zilele trecute a tâlhărit doi copii de 11 ani și de 14 ani.

Tânărul este acuzat că și-a pândit victimele în scara unui bloc și a folosit un cuțit pentru a le intimida și pentru a le cere banii din buzunar. A câștigat în acest fel 65 de lei, dar a fost descoperit de polițiști, în urma reclamației făcute de părinți, și riscă ani mulți de închisoare.

„La data de 16 februarie a.c., în jurul orei 09.00, polițiștii gălățeni au fost sesizați de o femeie din municipiul Galați cu privire la faptul că, în ziua anterioară, în jurul orei 18.15, fiica sa în vârstă de 11 ani ar fi fost victima unei infracțiuni de tâlhărie. Din verificări a reieșit că o persoană necunoscută ar fi amenințat victima cu un cuțit, în timp ce aceasta se afla în scara blocului unde locuiește, și i-ar fi luat suma de 15 lei pe care o avea asupra sa. La scurt timp după primirea reclamației, polițiștii au identificat și depistat prezumtivul agresor, un tânăr de 18 ani. Extinzând cercetările, s-a stabilit că acesta ar mai fi comis o tâlhărie, tot în ziua de 15 februarie, victima fiind, de această dată, un minor de 14 ani pe care, folosind violența și amenințarea, agresorul l-ar fi deposedat de suma de 50 lei”, se arată într-un comunicat transmis luni de IPJ Galați.

Tâlharul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

În paralel, polițiștii continuă cercetările pentru a afla dacă autorul nu are și alte tâlhării în palmares.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/tanar-arestat-preventiv-dupa-ce-a-talharit-copii-folosind-un-cutit-53376.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/tanar-arestat-preventiv-dupa-ce-a-talharit-copii-folosind-un-cutit-53376-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv