Simona Halep a urcat pe locul doi în clasamentul WTA, iar evoluțiile de la turneul de Doha, dar și de la Fed Cup, îi dau încredere fostului lider mondial pentru următoarele confruntări. Următoarea competiție la care va participa Halep este cea de la Dubai, desfășurată în perioada 17-23 februarie.

Simona va intra în competiție direct în turul doi, acolo unde o va întâlni pe canadianca Eugenie Bouchard (nr. 79 WTA), care a trecut în primul tur de Vera Lapko (nr. 60 WTA)

„Nivelul meu este foarte ridicat acum, încrederea la fel, mă simt minunat pe teren, sunt gata să lupt la fiecare meci și am încredere în șansele mele de fiecare dată când joc. E un moment bun și mă bucur de el” a dezvăluit Simona Halep înainte de startul turneului WTA de la Dubai.

Sportiva din Constanța a câștigat turneul din Emiratele Arabe United, în anul 2015.

„Este mereu o plăcere să revin, mă simt bine aici, am amintiri extraordinare, oriunde am câștigat turneul revin fericită și mă bucur de timpul petrecut în acel loc. Aștept să mă recuperez mai întâi și apoi să încep turneul. Îmi place terenul de aici, îmi plac condițiile, mereu am jucat un tenis bun aici și sper ca în acest an să fie la fel” a mai adăugat Simona Halep.

Simona Halep a ales să continue fără antrenor

După colaborarea scurtă cu belgianul Van Cleemput, în timpul turneului de la Doha, Simona Halep a luat decizia să continue fără antrenor.

„Pot spune că nu caut antrenor în acest moment. Am echipa mea, am partener de antrenament cu mine, totul e ok. Mă simt bine așa cum sunt și nu mă voi grăbi. Știu că la începutul anului am spus că nu îmi voi lua antrenor, dar după aceea m-am răzgândit, pentru că am simțit că am nevoie.

Cu toate astea, acum simt că am nevoie de acea libertate. Vreau să joc și să pun în aplicare tot ce am învățat de la Darren în toți acești ani. Mă simt mult mai relaxată, mult mai calmă. Prioritățile mele s-au schimbat puțin. Sunt mult mai responsabilă în ceea ce mă privește și încercă să îmi rezolv singură problemele, atât pe teren, cât și în afara lui.”, a declarat Simona Halep, potrivit Sky Sports.

La turneul de la Dubai, Simona este cap de serie numărul trei, la competiție participând atât Naomi Osaka, cât și Petra Kvitova.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/simona-halep-inaintea-debutului-la-turneul-de-la-dubai-am-incredere-in-sansele-mele-53373.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/simona-halep-inaintea-debutului-la-turneul-de-la-dubai-am-incredere-in-sansele-mele-53373-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv