Laura Codruța Kovesi a formulat o nouă cerere de recuzare pe numele Adinei Florea, procurorul care instrumentează dosarul fostei șefe DNA. Aceasta este a doua cerere, după ce prima a fost respinsă săptămâna trecută de șeful Secției de anchetă, Gheorghe Stan.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că Laura Codruța Kovesi a depus o nouă cerere de recuzare a Adinei Florea. Aceasta este a doua cerere, după ce prima a fost respinsă săptămâna trecută de șeful Secției de anchetă, Gheorghe Stan.

Totodată, procurorul general, Augustin Lazăr, a respins cererea Laurei Codruța Kovesi de a fi recuzat șeful Secției de anchetare a magistraților, Gheorghe Stan, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Vineri, Laura Codruța Kovesi a anunțat că a depus două cereri de recuzare în dosarul său: una pentru procurorul de caz, Adina Florea, și alta pentru Gheorghe Stan, șeful Secției de anchetare a magistraților.

Laura Codruța Kovesi are calitatea de suspect în dosarul privind extrădarea lui Popa, faptele anchetate fiind luare de mită, mărturie mincinoasă și abuz în serviciu. Dosarul a fost deschis în decembrie 2018, ca urmare a unei sesizări a lui Sebastian Ghiță, care spune că i-a dat bani lui Kovesi pentru extrădarea lui Popa.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/laura-codruta-kovesi-a-depus-o-noua-cerere-de-recuzare-a-adinei-florea-53375.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/laura-codruta-kovesi-a-depus-o-noua-cerere-de-recuzare-a-adinei-florea-53375-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv