Starea femeii din județul Mureș, împușcată din greșeală în cap de un polițist care urmărea un șofer fugar s-a îmbunătățit, dar are nevoie de recuperare, a declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentantul Spitalului Județean Mureș unde a fost transferată, luni, de la Cluj.

Femeia din Mureș împușcată din greșeală de un polițist în misiune, internată în prezent la Secția Neurochirurgie a Spitalului Județean Târgu Mureș, este conștientă, dar încă nu vorbește și nu poate merge, medicii spunând că mai are mult de recuperat.

”În această după-amiază (luni -n.r.) a ajuns la Spitalul Județean Târgu Mureș, a fost internată la secția Neurochirurgie, este stabilă și conștientă. A fost transferată la Târgu Mureș pentru că starea ei s-a îmbunătățit, pentru că aparține de acest județ și pentru a fi mai aproape de familie”, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX, Mariana Moldovan-Negoiță, purtătorul de cuvânt al spitalului din Târgu Mureș.

Ea a explicat că deși starea pacientei s-a îmbunătățit, deocamdată nu poate merge și încă nu vorbește.

”Este stabilă, este conștientă, este mai bine dar deocamdată mai are de recuperat”, a spus reprezentantul spitalului din Târgu Mureș.

Femeia din Reghin a fost împușcată în cap, vineri, în 8 februarie, în timp ce mergea pe stradă, în localitatea Aluniș, după ce polițiștii au făcut uz de armă pentru a prinde un șofer pe care l-au urmărit din Reghin.

În acest dosar, pollițiștii fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au dus la producerea incidentului.

Poliția Mureș a transmis că a fost folosit armamentul din dotare, întrucât autoturismul urmărit rula cu viteză foarte mare înspre polițiști.

De asemenea, șoferul fugar a pus în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.

După incident, femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Mureș și apoi a fost transferată la Spitalul Clinic Județean Cluj – Clinica de Neurochirurgie, pentru acordarea de îngrijiri medicale. A fost operată a doua zi dimineața și s-a reușit extragerea glonțului, după care s-a decis menținerea ei în comă indusă, intubată, ventilată. Ulterior, în urma rezultatelor analizelor, medicii au decis s-o trezească treptat, din coma indusă.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/femeia-impuscata-de-un-politist-in-misiune-transferata-la-spitalul-mures-in-stare-stabila-53383.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/femeia-impuscata-de-un-politist-in-misiune-transferata-la-spitalul-mures-in-stare-stabila-53383-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv