Primăria Constanța anunță că amenajează noi locuri de parcare în oraș. Acestea vor fi făcute pe locul unor garaje demolate. Noile locuri sunt destinate riveranilor care își parcau până acum autoturismele pe trotuare.

Primăria amenajează noi locuri de parcare în oraș pe locul unor garaje… Noi locuri de parcare vor fi amenajate de Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban. Municipalitatea va face loc pentru parcările auto demolând garaje care ocupau domeniul public.

„Vorbim despre lucrări care se desfășoară pe strada Unirii, unde au fost demolate garajele și unde acum se derulează lucrările de infrastructură. În scurt timp urmează să fie turnat asfaltul, iar parcarea să fie dată în folosință“, a comunicat primăria.

De asemenea, vor fi înființate noi parcări în locul garajelor deținute de constănțeni și pe străzile Basarabi, Dezrobirii, Cașin și pe aleea Mălinului. Totodată, lucrările de asfaltare vor începe pe aleea Lăcrămioarei și vor continua, în funcție de stadiul de finalizare a amenajării, pe străzile Cutezători, Solidarității și Prieteniei.

„Facem apel din nou către locuitorii orașului să nu își parcheze mașinile în zonele în care se lucrează, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor!“, au mai transmis edilii.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/constanta-noi-locuri-de-parcare-amenajate-in-oras-1-53382.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/constanta-noi-locuri-de-parcare-amenajate-in-oras-1-53382-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv