Un bărbat din județul Neamț este căutat, sâmbătă seara, după ce și-ar fi împușcat mortal soția în zona iniții, apoi a fugit. Au fost instituite mai multe filtre, iar polițiștii și procurorii fac cercetări, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că o femeie din Fărcașa, județul Neamț, a sunat la 112 și a alertat anchetatorii că a fost găsită moartă o femeie de 35 de ani.

La fața locului au mers polițiști și lucrători din cadrul SIAS.

Femeia în vârstă de 35 de ani, din Farcașa, a fost găsită moartă, împușcată în zona inimii, iar suspectul principal este soțul ei.

Bărbatul, după comiterea faptei, a fugit, fiind instituite mai multe filtre pentru depistarea lui, arată sursele citate.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru omor, anchetatorii urmând să stabilească dacă arma cu care a fost împușcată femeia este deținută legal sau nu.

Deocamdată nu se știe motivul pentru care bărbatul a făcut acest gest.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/un-barbat-care-si-ar-fi-impuscat-sotia-in-inima-cautat-de-politisti-53358.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/un-barbat-care-si-ar-fi-impuscat-sotia-in-inima-cautat-de-politisti-53358-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv