Elicopterul SMURD a fost solicitat, sâmbătă, pentru a duce la un spital din București un copil de 5 ani, rănit grav pe pârtia Kalinderu, din Bușteni. Băiatul a suferit răni grave la cap.

Potrivit reprezentanților ambulanței Prahova, un echipaj cu medic a intervenit pentru salvarea unui băiat de cinci ani care a suferit un traumatism cranio-facial grav și o plagă în zona ochilor.

Copilul a fost preluat de un elicopter și dus la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Gheorghe Haiduc, șeful Salvamont Bușteni, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că băiețelul s-a accidentat în timp ce se dădea cu fărașul de Pârtia Kalinderu. Acesta ar fi intrat într-un suport în care se țin schiuri.

“Nu este primul caz grav de sâmbătă. Am mai avut un schior care a ajuns în pădure, acesta rănindu-se grav tot la cap”, a declarat Haiduc.

Până la ora transmiterii acestei știri, salvamontiști din Bușteni au intervenit în opt cazuri pe Pârtia Kalinderu.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/un-elicopter-smurd-solicitat-pentru-a-prelua-un-copil-ranit-grav-pe-o-partie-din-busteni-53355.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/un-elicopter-smurd-solicitat-pentru-a-prelua-un-copil-ranit-grav-pe-o-partie-din-busteni-53355-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv