Pelicula argentiniană ”Blue-Boy”, cu românul Bogdan Georgescu în calitate de producător creativ a primit sâmbătă seara premiul Ursul de Argint pentru scurtmetraj la Berlin.

”Blue Boy”, regizat și produs de argentinianul Manuel Abrąmović a fost prezentat în secțiunea Berlinale Shorts. Pelicula, care durează 19 minute, spune povestea unor lucrători sexuali este spusă în română, germană, engleză și italiană.

Din juriul internațional care a acordat premiul pentru scurtmetraj au făcut parte Jeffrey Bowers (SUA), Vanja Kaludjercic (Croatia) și Koyo Kouoh (Senegal).

Cea de-a 69-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Berlin a avut loc între 7 și 17 februarie.

Premiul Ursul de Aur i-a revenit, în 2018, lungmetrajului “Nu mă atinge-mă/ Touch me not”, al regizoarei Adina Pintilie, care a primit și trofeul pentru cel mai bun film de debut.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/scurt-metrajul-blue-boy-bogdan-georgescu-producator-creativ-a-primit-ursul-de-argint-la-berlin-53351.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/scurt-metrajul-blue-boy-bogdan-georgescu-producator-creativ-a-primit-ursul-de-argint-la-berlin-53351-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv