Cinci persoane, între care două fetițe de 4 ani, au fost rănite, sâmbătă dimineața, în urma unui accident produs între trei mașini, pe DN66, în zona localității Banița, din județul Hunedoara, după ce unul dintre șoferi a pătruns pe contrasens și a lovit două vehicule.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanței Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu, a declarat că cinci persoane au fost duse la UPU Hunedoara, iar alte patru persoane au refuzat transportul.

„Cinci victime au fost duse la UPU Hunedoara. Este vorba de o femeie de 29 de ani, cu traumatism cranian și contuzii la membre, două fetițe de 4 ani, verișoare, cu traumatisme craniene și contuzii, o femeie de 31 de ani, însărcinată, care a suferit traumatism cranian și contuzii și un bărbat de 31 de ani, de asemenea, cu traumatism cranian și contuzii”, a spus dr. Dumitrescu.

Reprezentanții Poliției Hunedoara au stabilit că accidentul s-a produs, cel mai probabil, după ce unul dintre șoferii implicați a pătruns pe contrasens.

„În zona Banița, pe DN 66, trei autoturisme au fost implicate în accident. Cauza probabilă este pătrunderea pe contrasens a conducătorului auto care circula dinspre Hațeg spre Petroșani. Acesta a intrat în coliziune cu celelalte două autoturisme, care circulau regulamentar”, au transmis reprezentanții Poliției Hunedoara.

Traficul în zona producerii accidentului se desfășoară cu dificultate, pe o bandă, până la finalizarea cercetărilor.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/cinci-raniti-intre-care-doi-copii-in-urma-unui-accident-pe-dn66-53343.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/cinci-raniti-intre-care-doi-copii-in-urma-unui-accident-pe-dn66-53343-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv