Un angajat al Primăriei Brabova, județul Dolj, a eliberat un certificat de naștere când rudele unei bătrâne care a murit au cerut certificatul de deces, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Primăriei Brabova, județul Dolj, greșeala a fost observată de angajații Casei de Pensii, după ce familia bătrânei decedate a solicitat ajutorul de înmormântare, fiind depus la dosar certificatul de naștere al femeii de 84 de ani, eliberat pe 23 ianuarie 2019.

„Până la urmă a fost o greșeală. Se întâmplă. Din ce am înțeles, eliberând înainte un certificat de naștere unei alte persoane, ar fi avut pe birou registrul cu certificatele de naștere, au venit pentru deces și când au venit pentru certificatul de deces, nu știu, din neatenție, din grabă, s-a apucat să scrie în registrul respectiv, fără să verifice. Și-a dat seama de greșeală după ce s-au întors de la Casa de Pensii, acolo s-a observat că se făcuse greșeala. Normal trebuia să elibereze certificatul de deces. Secretarul eliberează”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Sorin Băboianu, angajat al Primăriei Brabova.

După a doua vizită la Primărie, rudele bătrânei de 84 de ani au primit certificatul de deces.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/rudele-unei-femei-care-a-murit-au-primit-certificat-de-nastere-in-locul-celui-de-deces-53324.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/rudele-unei-femei-care-a-murit-au-primit-certificat-de-nastere-in-locul-celui-de-deces-53324-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv