Simona Halep joacă vineri pentru accederea în finala de la Doha, contra Elinei Svitolina, iar francezii de la L’Equipe sunt impresionați de forma arătată în acest an de jucătoarea din România.

Prestigiosul cotidian spune că Halep se află într-o continuă creștere, de la înfrângerea suferită la Australian Open, în fața Serenei Williams. Francezii sunt cu ochii în patru, mai ales că urmează semifinala din Fed Cup, Franța – România: “După ce și-a văzut finalul de sezon stricat de o accidentare la spate, Halep, care în ianuarie a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de Serenea Williams, crește în putere. A arătat asta și la Ostrava, în sfertul de finală contra Cehiei, din Fed Cup. A câștigat cele două meciuri de simplu, în special în fața Karolinei Pliskova, și a purtat România către o premieră istorică în ultimul careu al unei competiții pe care a făcut-o obiectivul ei prioritar în acest an

Franța trebuie să fie atentă. Jucătoarele vor da pese un fost lider mondial, care are un bilanț impresionat în Fed Cup: 18 victorii și numai cinci înfrângeri, în proba de simplu, ultima fiind suferită tocmai în 2016″, se arată în materialul publicat de L’Equipe.

Semifinala de Fed Cup va avea loc pe 20 și 21 aprilie. Rămâne de stabilit orașul care va găzdui meciurile, cert este că se va juca în “Hexagon”. Până atunci, Halep joacă în semifinale la Doha.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/opinia-presei-din-franta-dupa-ultimele-rezultate-ale-simonei-halep-53330.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/opinia-presei-din-franta-dupa-ultimele-rezultate-ale-simonei-halep-53330-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv