Fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, s-a prezentat, vineri, la Secția pentru anchetarea magistraților, pentru a fi audiată în dosarul în care are calitatea de suspect, acuzațiile fiind de luare de mită, abuz în serviciu și mărturie mincinoasă. Kovesi a spus că va da declarații la ieșire.

Laura Codruța Kovesi s-a prezentat, vineri, la audierea de la Secția pentru anchetarea magistraților, cu jumătate de oră mai devreme față de ora la care a fost chemată. Fosta șefă a DNA a spus că va da declarații la ieșire.

Kovesi a declarat, miercuri seară că are calitatea de suspect în acest dosar, iar acuzațiile din cauză sunt abuz în serviciu, luare de mită și mărturie mincinoasă.

Adina Florea, procurorul de caz, a explicat ulterior că ancheta în care este vizată Laura Codruța Kovesi este tratată ca orice altă speță, fără a fi analizate aspecte cu dublă măsură, subliniind totodată că, dacă fosta șefă a DNA nu se va prezenta la audieri, vor fi avute în vedere măsurile privind citarea și aducerea sa. Florea a mai spus că dosarul e deschis în urma unei sesizări a lui Sebastian Ghiță din decembrie 2018.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/laura-codruta-kovesi-s-a-prezentat-la-sectia-pentru-anchetarea-magistratilor-pentru-a-fi-audiata-53326.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/laura-codruta-kovesi-s-a-prezentat-la-sectia-pentru-anchetarea-magistratilor-pentru-a-fi-audiata-53326-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv