Carmen Iohannis a fost audiată, săptămâna trecută, de procurorii de la Parchetul General în dosarul privind imobilele familiei Iohannis, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Soția președintelui a fost audiată în data de 6 februarie.

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, a fost audiată de procurorii din cadrul Ministerului Public săptămâna trecută, adică în data de 6 februarie, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Inițial, Carmen Iohannis a fost citată de două ori de procurorii de la Parchetul General în dosarul referitor la casele din Sibiu, însă a anunțat că nu se poate prezenta la audieri.

Dosarul a fost deschis de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ) ca urmare a unei plângeri depuse de Lumea Justiției împotriva notarului din Sibiu, Radu Gabriel Bucșă, și a soților Carmen și Klaus Iohannis.

Sesizarea a fost depusă în legătură cu demersul prin care cuplul prezidențial a intrat, începând cu 1999, în posesia a două imobile în centrul Sibiului. Imobilele aparțineau statului român și erau administrate de Primăria Sibiului, care a fost condusă în perioada iulie 2000 – noiembrie 2014 de Klaus Iohannis.

În sesizare se arată că, de pe urma exploatării unui imobil, soții Iohannis ar fi obținut 320.000 euro, până când instanțele brașovene le-au anulat atât actul de vânzare-cumpărare declarându-i cumpărători care nu pot invocă buna-credință, cât și actele de moștenire care au stat la baza preluării imobilului din patrimoniul statului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/carmen-iohannis-a-fost-audiata-saptamana-trecuta-de-procurorii-de-la-parchetul-general-surse-53329.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/carmen-iohannis-a-fost-audiata-saptamana-trecuta-de-procurorii-de-la-parchetul-general-surse-53329-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv