Polițiștii din Prahova fac cercetări pentru exercitarea fără drept a unei profesii după ce un tânăr a acuzat că un medic, despre care spune că este fals, i-a făcut lucrări dentare la o clinică privată din Vălenii de Munte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tânărul din Prahova spune că, la o clinică privată din Vălenii de Munte, un medic fals i-a făcut lucrări și vineri va depune plângere penală.

„Urmează astăzi (vineri n.r.) cu avocatul să formulăm o plângere penală pentru înșelăciune, în primul rând. El efectiv a participat cu celălalt medic la toată lucrarea făcută, a pus coronițe, a lucrat pe canal. Punea mâna, nu doar asista. Unui alt vecin i-a făcut toată lucrarea, i-a făcut implant și a atins un nerv. Și sunt și alții. El de 6 – 7 ani face pe doctorul. În spatele altor medici. Lucrează ca orice alt medic, are clientela lui”, a declarat bărbatul pentru MEDIAFAX.

Pacientul spune că a avut ceva bănuieli și a căutat pe Internet.

„Am intrat la bănuieli după ce am văzut că nu este afișată diploma lui la intrare, era doar a celuilalt medic. Am intrat pe site la Colegiul Dentiștilor și nu l-am găsit. În ultimii șase ani acest domn a făcut avere. Figurează pe un site din Republica Moldova drept tehnician”, a precizat tânărul.

Reprezentanții Poliției Prahova au declarat, pentru MEDIAFAX, că s-a luat legătura cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte și se fac verificări pentru exercitarea fără drept a unui profesii.

La rândul său, George Paul Prajea, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte, a spus că inițal orice dosar se deschide in rem, adică asupra faptei, ulterior în urma cercetărilor fiind cercetată și vreo persoană.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/ancheta-dupa-ce-un-barbat-acuza-ca-un-medic-fals-i-a-facut-lucrari-dentare-53325.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/ancheta-dupa-ce-un-barbat-acuza-ca-un-medic-fals-i-a-facut-lucrari-dentare-53325-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv