Brigada Antitero și polițiștii se află, la ora transmiterii știrii, la sediul RomâniaTv, după ce membrii redacției au primit un email de amenințare în care scria „Veți sări în aer”, transmit reprezentanții SRI. Autorul email-ului a fost identificat.

Membrii redacției România Tv au primit, vineri seară, un email de amenințare în care scria „Veți sări în aer”, informează Ovidiu Marincea, purtătorul de cuvânt al SRI.

Potrivit sursei citate, reprezentanții televizinii au sunat la 112, iar la ora transmiterii știrii, două echipaje de la Brigada Antitero și poliția se află la fața locului pentru procedurile standard de verificare.

Autorul email-ului a fost identificat și se fac în continuare cercetări.

În platou se afla ministrul Apărării, Gabriel Leș.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/amenintare-cu-bomba-la-sediul-unui-cunoscut-post-de-televiziune-politia-si-brigada-antitero-fac-verificari-53340.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/amenintare-cu-bomba-la-sediul-unui-cunoscut-post-de-televiziune-politia-si-brigada-antitero-fac-verificari-53340-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv