O adolescentă în vârstă de 13 ani a căzut, joi, de la etajul 9 al unui bloc din orașul Brăila, aceasta fiind dusă în stare gravă la spital. Martorii spun că fata s-ar fi certat cu mama, polițiștii urmând să afle dacă a fost vorba de accident sau de tentativă de sinucidere.

Adolescenta de 13 ani a căzut de la etajul 9 al unui bloc din Brăila, iar un copac i-a atenuat căderea.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Brăila, iar surse din lumea medicală spun că fata se află în stare critică, din cauza numeroaselor traumatisme și fracturi.

Polițiștii brăileni au început o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat, dacă este vorba despre un accident sau despre o tentativă de sinucidere, în condițiile în care martorii vorbesc despre o ceartă a victimei cu mama sa.

„Fata are 13 ani, se pare că s-ar fi certat cu mama sa și s-ar fi aruncat de la geam. Rămâne să stabilească polițiștii, ei se află la fața locului și fac cercetări”, a declarat pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/fata-de-13-ani-in-stare-grava-dupa-ce-a-cazut-de-la-etajul-9-al-unui-bloc-53310.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/fata-de-13-ani-in-stare-grava-dupa-ce-a-cazut-de-la-etajul-9-al-unui-bloc-53310-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv