Florin Buliga, bărbatul care și-a ucis copiii și soția în somn, în urmă cu aproape un an, a fost condamnat pe viață, decizia fiind luată, joi, de magistrații Tribunalului pentru Minori și Familie Brașov. Sentința nu e definitivă.

Magistrații Tribunalului pentru Minori și Familie Brașov au decis, în primă instanță, ca Florin Buliga să fie condamnat pe viață pentru fapta sa.

„A fost condamnat la detențiune pe viață”, au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, reprezentanții Tribunalului.

Decizia nu este definitivă și poate fi contestată la Curtea de Apel Brașov.

Florin Buliga și-a înjunghiat soția și pe cei doi copii, un băiat de 13 ani și o fată de 18 ani, în noaptea 26 spre 27 martie 2018, iar a doua zi, bărbatul s-a prezentat la Poliție și a anunțat că și-a ucis familia și a trimis-o „către o lume mai bună”.

Înainte de a-și omorî familia, bărbatul ar fi avut „o experiență religioasă, în urma căreia a încercat să se sinucidă”, au spus achetatorii.

Florin Buliga a recunoscut în timpul anchetei că este consumator de cannabis, însă a declarat la audieri că în ziua tripei clipe nu a consumat droguri.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/barbatul-care-si-a-ucis-copiii-si-sotia-in-somn-condamnat-la-inchisoare-pe-viata-53306.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/barbatul-care-si-a-ucis-copiii-si-sotia-in-somn-condamnat-la-inchisoare-pe-viata-53306-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv