Adina Florea a obținut punctaj maxim în urma interviului susținut, joi, la CSM pentru ocuparea postului de procuror cu funcție de execuție din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul Consiliului.

Adina Florea a susținut, joi, interviul pentru ocuparea postului de procuror cu funcție de execuție în cadrul Secției pentru anchetarea magistraților din cadrul Parchetului General. În urma interviului, Florea a obținut nota maximă, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Secția de anchetare a infracțiunilor din justiție din cadrul Parchetului General a devenit operațională în luna octombrie 2018. Șeful acestei structuri este Gheorghe Stan, fostul adjunct al Inspecției Judiciare.

Această Secție anchetează infracțiunile săvârșite de magistrați, inclusiv de către membrii CSM.

Toate dosarele aflate pe rolul parchetelor din țară și de la DNA, în care sunt implicați procurori și judecători, sunt instrumentate de această Secție. În momentul în care a devenit operațională, Secția a primit peste 1.400 de dosare.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/adina-florea-punctaj-maxim-dupa-interviul-pentru-o-functie-de-executie-in-sectia-de-ancheta-surse-53304.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/adina-florea-punctaj-maxim-dupa-interviul-pentru-o-functie-de-executie-in-sectia-de-ancheta-surse-53304-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv