Cel puțin 13 persoane și-au pierdut viața și mai multe au fost rănite miercuri după ce un autocar s-a răsturnat pe o autostradă din Macedonia de Nord, a anunțat ministrul Sănătății, Venko Filipce, relatează AFP.

“Treisprezece oameni și-au pierdut viața. Îmi pare foarte rău”, a declarat Venko Filipce, care nu a anunțat deocamdată numărul răniților în accident.

“Numărul morților ar putea crește deoarece sunt persoane rănite în stare gravă și care sunt operate”, a precizat ministrul, adăugând că 40 dintre cei 50 de pasageri ai autocarului au fost spitalizați.

Șeful serviciilor de urgență, Ilir Asani, a declarat presei locale că cel puțin cinci persoane, între care o femeie însărcinată, sunt grav rănite în urma accidentului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/tragedie-13-oameni-au-murit-intr-un-accident-un-autocar-s-a-facut-praf-53301.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/tragedie-13-oameni-au-murit-intr-un-accident-un-autocar-s-a-facut-praf-53301-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv