O învățătoare din cadrul Liceului Teologic ”Sfântul Nicodim” din Târgu-Jiu a fost amendată, miercuri, cu 200 de lei de polițiști, după ce a intrat cu mașina pe terenul sintetic din curtea școlii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Poliției Locale Târgu-Jiu, sancțiunea a fost dată după ce autoturismul a fost fotografiat, luni, pe terenul de sport al Liceului Teologic ”Sfântul Nicodim”.

“În urma fotografiilor apărute în mediul online și care arată un autoturism parcat pe terenul sintetic de sport al Liceului Teologic <Sfântul Nicodim> din Târgu-Jiu, polițiștii din cadrul Poliției Locale Târgu-Jiu au identificat autorul. Fapta s-a petrecut luni, 11 februarie, iar persoana vinovată a fost sancționată cu suma de 200 de lei. Primăria Municipiului Târgu-Jiu face un apel către conducătorii unităților de învățământ din oraș să se asigure că aceste terenuri sunt păstrate în condiții optime, având în vedere sumele mari de bani pe care municipalitatea le-a investit pentru crearea lor”, se arată într-un comunicat al Poliției Locale Târgu-Jiu.

Potrivit Poliției Locale Târgu-Jiu, scopul acestor investiții este ca tinerii din municipiu să aibă toate condițiile de care au nevoie în procesul educațional și trebuie luate măsuri pentru ca astfel de fapte să nu se mai repete.

Deși surse din Poliție susțin că învățătoarea a fost amendată, reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Gorj au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că directorul liceului a susținut că, de fapt, soțul învățătoarei ar fi parcat mașina pe terenul sintetic, atunci când a venit să o ia de la școală.

„Am vorbit cu domnul director al instituției și mi-a spus că de fapt conducătorul amendat pentru parcarea pe terenul sintetic este soțul unei doamne învățătoare de la liceu. Aceasta este informația pe care mi-a dat-o directorul Liceului Teologic. Este vorba în primul rând de securitatea elevilor și a profesorilor și, în al doilea rând, de păstrarea și întreținerea patrimoniului școlii. Fiecare școală are propriul regulament. Din moment ce dumnealui mi-a spus că vinovată este o persoană străină de școală, nu se va mai face o anchetă. Este aspectul pe care l-a prezentat dumnealui. O persoană străină, soțul unei doamne învățătoare, a parcat pe teren, așteptând-o pe dumneaei”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/invatatoare-amendata-dupa-ce-a-intrat-cu-masina-pe-terenul-de-sport-din-curtea-scolii-53292.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/invatatoare-amendata-dupa-ce-a-intrat-cu-masina-pe-terenul-de-sport-din-curtea-scolii-53292-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv