Două persoane internate în stare critică, suspecte de gripă, la Boli Infecțioase, au murit la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu. Cei doi pacienți au fost aduși de la Spitalul de Psihiatrie din oraș, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, Decebal Todăriță, a declarat, miercuri, că doi pacienți, unul de 95 de ani și altul de 65 de ani, cu afecțiuni respiratorii și multiple alte afecțiuni grave, internați în secția Boli Infecțioase, au murit.

„Este vorba de un bărbat de 95 de ani, internat în data de 7 februarie, adus de la Spitalul de Psihiatrie, cu diagnostic de pneumonie interstițială și suspiciune de gripă pe baza testului rapid. Un alt bărbat, de 65 de ani, a fost internat în data de 4 februarie, cu bronhopneumonie și sindrom anemic, suspiciune gripă pe baza testului rapid, adus tot de la Spitalul de Psihiatrie”, a spus Todăriță.

Pentru ambii pacienți au fost recoltate, după deces, probe pentru analize de laborator și au fost trimise către Institutul Cantacuzino.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/doua-persoane-internate-cu-suspiciune-de-gripa-au-murit-la-spitalul-din-sibiu-53290.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/doua-persoane-internate-cu-suspiciune-de-gripa-au-murit-la-spitalul-din-sibiu-53290-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv