Poliția Capitalei cere sprijinul populației pentru identificarea unor tineri care, în noaptea de marți spre miercuri, au agresat un bărbat în vârstă de 53 de ani, într-un magazin. Conflictul a izbucnit în urma unei altercații care a escaladat, după care tinerii l-au lovit pe bărbat, apoi au fugit.

„În data de 13 februarie, în jurul orei 01.30, prin apel 112, Secția 22 Poliție a fost sesizată că într-un magazin de tip non stop, a izbucnit o ceartă între un bărbat și alții trei, clienți toți. Conflictul a escaladat și cei trei l-au lovit de mai multe ori, după care au fugit”, informează Poliția Capitalei.

Potrivit sursei citate, la fața locului s-au deplasat echipaje ale secției de poliție, dar cele și de prim ajutor. Bărbatul agresat a fost transportat la spital, pentru evaluare și îngrijiri medicale.

„Cercetările sunt efectuate de Secția 22 Poliție sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe. (…) Cei care îi cunosc/recunosc sunt rugați să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate subunități de poliție”, mai arată Poliția Capitalei.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/barbat-batut-intr-un-magazin-politia-cere-sprijin-pentru-gasirea-agresorilor-video-53288.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/barbat-batut-intr-un-magazin-politia-cere-sprijin-pentru-gasirea-agresorilor-video-53288-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv