3,5 kilograme de canabis de peste 200.000 lei au fost găsite la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, în rucsacul unui cetățean român care se întorcea din Grecia. Săptămâna trecută, tot la Giurgiu, polițiștii de frontieră au găsit peste 12 kilograme de canabis în bagajele unui cetățean grec.

Potrivit Poliției de Frontieră, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat, marți, pentru a intra în țară, cetățeanul român D.G., în vârstă de 28 de ani, pasager într-un autocar înmatriculat în România, care circula pe ruta Grecia-România.

Polițiștii de frontieră au verificat autocarul, iar în spatele ultimului rând de scaune au depistat un rucsac ce aparținea cetățeanului român, în interiorul căruia se aflau trei colete, de diferite dimensiuni. Pachetele, ambalate în folie de staniol și folie transparentă, cântăreau în total aproximativ 3,5 kilograme și conțineau o substanță vegetală de culoare verde închis, presupusă a fi canabis.

Bărbatul a declarat că transporta pachetele pentru o persoană din București.

Întreaga cantitate de substanță vegetală a fost ridicată de către lucrători S.C.C.O. Giurgiu și trimisă spre expertiză la Laboratorul de Analiză și Profil al Drogurilor din cadrul IGPR, unde a reacționat ca fiind canabis.

Pe numele cetățeanului român a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 ore, urmând să fie prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă.

Dacă ar fi fost comercializate pe piața neagră, drogurile ar valora aproximativ 210.000 lei.

Săptămâna trecută, tot la P.T.F. Giurgiu, polițiștii de frontieră au depistat un cetățean grec care a încercat să introducă în țară peste 12 kilograme de canabis.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/3-5-kilograme-de-canabis-descoperite-la-giurgiu-in-rucsacul-unui-cetatean-roman-53286.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/02/3-5-kilograme-de-canabis-descoperite-la-giurgiu-in-rucsacul-unui-cetatean-roman-53286-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv